Πολιτική απορρήτου, cookies και προσωπικών δεδομένων

Cookies και προσωπικά δεδομένα

Cookies

Η ιστοσελίδα lagadas-smiles.gr χρησιμοποιεί cookies για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών της και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα cookies είναι αρχεία που μεταβιβάζονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας μέσω του διαδικτύου, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το lagadas-smiles.gr να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες και να διευκολύνουν την πρόσβασή τους. Στις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας (browser) μπορείτε να επιλέξετε να εμποδίσετε τον browser σας από το να δέχεται νέα cookies ή να σας ρωτάει κάθε φορά που ένα νέο cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στο σκληρό σας δίσκο. Γενικά θα πρέπει να γνωρίζετε πως τα cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς.

Προσωπικά δεδομένα

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη της ιστοσελίδας lagadas-smiles.gr υπόκειται στους παρόντες όρους καθώς και στις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τους νόμους 2774/1999, 3471/2006 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000, τα Π.Δ. 207/1998 και 79/2000) και ευρωπαϊκού δικαίου (General Data Protection Regulation – GDPR – 25/05/2018) για την εν γένει προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και το απόρρητο των επικοινωνιών, καθώς και στις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική νέα ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα lagadas-smiles.gr χωρίς να δώσετε κανένα προσωπικό σας στοιχείο. Προσωπικά σας στοιχεία θα σας ζητηθούν μόνο όταν θελήσετε να προχωρήσετε σε αποστολή ερωτήματος, εφόσον το ερώτημα αποστέλλεται μέσω κατάλληλης φόρμας επικοινωνίας. Οι πληροφορίες που δίνονται εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας δεν κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη, παρά μόνο χρησιμοποιούνται από το lagadas-smiles.gr, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με την Κλινική και να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

Χρησιμοποιούμε cookies για τη βέλτιστοποίηση της πλοήγησής σας στην ιστοσελίδα μας. Περισσότερα

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο